KIA Picanto 2017
KIA Picanto 2017

A FIATALSÁG EREJÉVEL
A vadonatúj Kia Picanto, harmadik generációjához érve fiatalosabb és energikusabb karaktert hozott az A szegmensbe. Ugyanolyan kompakt, mint elődei, de határozottabb megjelenéssel, nagyobb helykínálattal és még több funkcióval rendelkezik. A Kia biztonsági technológiáival és infotainment rendszerivel felszerelt, stílusos, igényeire szabható és kényelmes Picanto-ra az autózás minden pillanatában számíthat.
NAGY ÖTLETEK EGY KIS AUTÓBAN - EZ A VANDONATÚJ KIA PICANTO
Külső design - Merészebb, mint valaha
A vadonatúj Kia Picanto koreai és németországi design központjainkban lett kialakítva. Megjelenését stílusos, művészi vonalainak és a változatos színpalettának köszönheti, melyek vonzzák szemet és megdobogtatják a szívet. A meghosszabbított tengelytáv még határozottabb megjelenést ad az autónak, melyet tovább fokoz a vetítőlencsés fényszóró és a LED nappali menetfény.
 
Megújult beltér - Még több hely, még jobb stílus
Azonnal észrevehető, hogy kategóriájában jelen levő kompakt autóknál nagyobb beltérrel rendelkezik a vadonatúj Kia Picanto, mely elsősorban intelligens kialakításának köszönhető. Több hely a vezetőnek, több hely az utasoknak, és még több hely a csomagoknak. Kategóriájában elsőként az első középső könyöktámaszt tárolórekesszel is felszereltük, hogy ezzel is növeljük a tárolási kapacitást. A térérzetet tovább növeli a letisztult vonalú, elegáns műszerfal, melyet logikusan kialakított high-tech vezetési-, szórakoztató- és klíma panelekkel szereltünk fel. Hogy a vadonatúj Kia Picanto-t valóban a magáénak érezze, most még szélesebb belső szín- és kárpitválasztékkal ajánljuk figyelmébe.
 
Modern technológia a kényelemért
Az utastér központjában lévő, "lebegő" 7 colos érintőképernyős kijelző mindig lépéselőnyben tartja navigációs rendszerének köszönhetően. Az Android Auto és az Apple CarPlay lehetőségeinek köszönhetően kezét mindig a kormányon, szemét pedig az úton tarthatja. A tolatóradart kiegészítő tolatókamera dinamikus vonalakkal segíti a még könnyebb parkolásban. A vadonatúj Kia Picantoban a töltőkábelek sem lesznek útban, hiszen a Vezetéknélküli telefontöltővel kábelek nélkül töltheti merülő mobilját. Az olyan fejlett technológiák használatával pedig, mint például az Autonóm Vészfékrendszer, tovább növeljük az autózás biztonságát.
 
Modellek, árak

LX EX GT Line
KIA Picanto 2017 1.25 MPI (84 LE)
2 969 000 Ft
Akciós ár:
2 969 000 Ft*
3 819 000 Ft
Akciós ár:
3 819 000 Ft*
4 369 000 Ft
Akciós ár:
4 369 000 Ft*
KIA Picanto 2017 1.0 MPI (67 LE)
2 769 000 Ft
Akciós ár:
2 769 000 Ft*
3 619 000 Ft
Akciós ár:
3 619 000 Ft*
4 169 000 Ft
Akciós ár:
4 169 000 Ft*

* - Az akciós árak részleteiről és feltételeiről kérjen egyedi ajánlatot vagy keresse munkatársainkat!
Felszereltségek

LX EX GT Line

- Széria       - Rendelhető       - Csomagban       - Nem rendelhető      
Galéria

Letölthető árlista, prospektus és műszaki adatok

LETÖLTÉS
LETÖLTÉS